Start
Start
Start
Start

Hoe werkt het?

Kies op deze website uw bord en laat via het reactieformulier weten voor welke periode u het bord wilt huren.  Laat ons ook direct weken wat de uitrekendatum is. Bijvoorbeeld: “Ik wil bord 04 voor 5 weken huren. De uitrekendatum is 15 augustus”.


Wij reserveren het bord dan 2 weken van te voren voor u. Wordt de baby later geboren, dan houden wij het bord (tot 2 weken na uitrekendatum) voor u vast. Reserveren kost niets extra's, u betaalt pas wanneer u het bord ontvangt.


Indien u een naambordje wenst te ontvangen, dan geeft u dit in uw bericht door. Ook geeft u aan om welke naam/namen het gaat. U mag dit uiteraard ook geheim houden en op het laatste moment nog doorgeven. Een leeg naambordje is ook mogelijk (en gratis) zodat u deze zelf kunt voorzien van een naam. Het naambordje mag u achteraf houden.


Na ontvangst van uw e-mail controleren we of de gewenste datum nog beschikbaar is voor het betreffende bord. Hierna bevestigen wij onze afspraken met u.


Zodra de baby geboren is, kunt u telefonisch contact opnemen met ons op 06-14551930 (bij geen gehoor spreekt u de voicemail in). Wij bezorgen het bord dan zo snel mogelijk bij u thuis. U plaatst zelf het bord in uw tuin (wij raden aan de paal minimaal 25 cm diep te plaatsen). Het bord is bevestigd aan een paal van minimaal 40 mm bij 40 mm.


U betaalt pas bij bezorging. Dit kan alleen contant. Vooraf overmaken kan ook. Geef dit dan aan in uw e-mail.


Na afloop van de huurperiode halen wij het bord bij u op. Het tijdstip spreken we direct  af bij de reservering.


Voor onze diensten dient u akkoord te gaan met de algemene voorwaarden van Geboorteborden Helmond. Deze staan vermeld op de website.

Prijzen

Huurprijzen

De huurprijzen gaan in op de dag van levering:


Een  naambordje zonder naam is gratis! Een naambordje met naam kost € 5 extra.


Borg

De borg is € 50. Deze rekent u contant af bij ontvangst van het bord. U ontvangt dit bedrag weer terug wanneer het bord in dezelfde staat wordt opgehaald.


Bezorging

Bezorgen en ophalen is gratis. Wij leveren alleen in Helmond en Bakel.

  

Geboorteborden

Helmond